ΕΛΛΑΔΑ

Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση πατέρα και κόρης στην Ηλεία

Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση πατέρα και κόρης στην Ηλεία
Παρά τις έρευνες της αστυνομίας, δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν ζωντανοί πατέρας και κόρη (φωτογραφία αρχείου) eurokinissi

Νεκροί εντοπίστηκαν την Δευτέρα πατέρας και κόρη, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί πριν από σχεδόν 20 μέρες από περιοχή της Ηλείας.

Ο πατέρας βρέθηκε στη θέση του οδηγού, με το ένα πόδι έξω από το αυτοκίνητο και περίπου 300 μέτρα μακριά από το ΙΧ βρέθηκε νεκρή και η κόρη του.

Και για τους δυο είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 17 Ιουλίου ενώ σήμερα εντοπίστηκαν στην θέση Καταραχιάς Μπότσιου Ανδραβίδας .

Αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί τ ης ασφαλείας από το τοπικό τμήμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα δυο πτώματα είναι σε προχωρημένη σήψη και πρέπει να γίνει νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αιτία του θανάτου.

Όμως οι τοξικολογικές εξετάσεις ίσως λύσουν το μυστήριο καθώς το αυτοκίνητο βρέθηκε περίπου ένα χιλιόμετρο από τον κεντρικό δρόμο, σε έναν χωματόδρομο. Πατερά και κόρη εντόπισε ο ιδιοκτήτης του κτήματος όταν πήγε σήμερα στο σημείο για να δει το φροντίσει.

Όπως είχε αναφέρει στις Αρχές η σύζυγος και μητέρα των θυμάτων, την Παρασκευή 15/07, είχαν φορτώσει τα πράγματά τους το αυτοκίνητο καθώς την Κυριακή επρόκειτο να φύγουν από την Ηλεία.

Το απόγευμα του Σαββάτου η κόρη ζήτησε από τον πατέρα της να πάνε στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στην παραλία Δουνεΐκων.

Από εκεί και μετά είχαν χαθεί τα ίχνη τους και πραγματικά προκαλεί απορία και ερωτηματικά πως δεν παρά τη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους δεν είχαν βρεθεί μέχρι σήμερα.

Η τριμελής οικογένεια διέμενε μόνιμα στην περιοχή Ίλιον της Αττικής και τις τελευταίες ημέρες είχαν μεταβεί για καλοκαιρινές διακοπές στις Γούβες Δουνέικα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ