Σαντορίνη: «Μην τολμήσετε», είπαν στους ελεγκτές όταν τους ανακοίνωσαν 48ωρο λουκέτο
Αντιμέτωποι με απειλές ήρθαν ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων όταν ανακοίνωσαν στον ιδιοκτήτη επιχείρησης στη Σαντορίνη ότι θα πρέπει να μπει 48ωρο λουκέτο καθώς δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι η επιχείρηση «DELILMAR» στην Περίσσα της Σαντορίνης, δεν είχε εκδώσει 57 αποδείξεις κυρίως σε ό,τι αφορά την κατανάλωση στην παραλία, όπου έχουν τοποθετηθεί ομπρέλες με ξαπλώστρες και λειτουργεί beach bar.
Τότε ανακοίνωσαν στους ανθρώπους της επιχείρησης ότι θα πρέπει να μπει 48ωρο λουκέτο, σύμφωνα με την τελευταία διάταξη του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσίλη.
«Μην τολμήσετε, εδώ τρώνε εφοριακοί και μεγάλα κεφάλια. Θα έχετε άσχημα ξεμπερδέματα», ήταν η απάντηση που πήραν οι ελεγκτές. Παρά τις απειλές και τις προειδοποιήσεις οι ελεγκτές προχώρησαν στη βεβαίωση της παράβασης.
Μάλιστα αναγκάστηκαν να θυροκολλήσουν το σημείωμα διαπίστωσης ελέγχου επειδή ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αρνήθηκε να το παραλάβει.

Νέα απειλή Τραμπ προς Ιράν: «Ο Χαμενεΐ θα πρέπει να ανησυχεί πολύ» (vid)
21:56
Λάρισα: Ένοχος σε δεύτερο βαθμό 23χρονος που βίασε σε πάρτι συνομήλική του
21:47
Κούβα: Ο επικεφαλής του ΟΗΕ ανησυχεί για «κατάρρευση» λόγω της έλλειψης πετρελαίου
21:36
«Ξεπαγώνει» η σχέση Γαλλίας - Ρωσίας: Στη Μόσχα ανώτατος σύμβουλος του Μακρόν
21:25