Νέα Φιλαδέλφεια: To φυλλάδιο που μοιράζει η ΕΛ.ΑΣ. στους πολίτες για τον τελικό Conference League
Ανανεώθηκε:
Η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του τελικού Conferrence League μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός - Φιορεντίνα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024, στο Γήπεδο «ΟΠΑΠ Αρένα» στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενημερώνει τους πολίτες που διαμένουν στην εν λόγω περιοχή, σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ.
Ειδικότερα, ήδη από σήμερα (25-05-2024) από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας μοιράζεται στους πολίτες της περιοχής φυλλάδιο σε μια προσπάθεια να συνεισφέρουν και αυτοί με τη σειρά τους στην επιτυχή υλοποίηση των αστυνομικών μέτρων που έχουν σχεδιασθεί.
Συγκεκριμένα, τους ζητείται η αποφυγή μετακίνησης με όχημα σε συγκεκριμένες οδούς, ενώ υπενθυμίζεται ότι περιμετρικά του γηπέδου θα εισέρχονται μόνο άτομα με σχετική διαπίστευση.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Conference League: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την ΕΛ.ΑΣ.
Conference League: Παρουσία 4.000 αστυνομικών ο μεγάλος τελικός - Οχυρό η Νέα Φιλαδέλφεια
Στρατηγική σύμπλευση Ελλάδας - ΗΠΑ: Τα ισχυρά μηνύματα από το ραντεβού Γεραπετρίτη - Ρούμπιο κα ο διάλογος με ορίζοντα την Αθήνα
07:30
Η Warner Bros «περνά» στην Paramount: Η Netflix αποσύρθηκε από την «μάχη» για την εξαγορά
07:26
Το Πακιστάν κήρυξε ανοιχτό πόλεμο κατά των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν: Βομβαρδισμοί στην Καμπούλ, πάνω από 130 νεκροί (vids)
07:15
Χρήστος Μεγάλου: Προς ισχυρό πρώτο 3μηνο η Πειραιώς - Σε περιβάλλον ομαλοποίησης επιτοκίων το 2026
07:05