Σάμος: Διάσωση 16 αλλοδαπών - Χειροπέδες στον διακινητή τους
Ανανεώθηκε:
Σκάφος του Λιμενικού
EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Περιπολικό σκάφος του λιμενικού σώματος, εντόπισε μια πνευστή λέμβο με αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Σάμουhttps://www.cnn.gr/tag/samos.
Το πλήρωμα του σκάφους περισυνέλλεξε συνολικά δεκαεπτά (17) αλλοδαπούς (14 άνδρες, 2 γυναίκες και 1 ανήλικο), όλους καλά στην υγεία τους και τους μετέφερε στη μαρίνα του Πυθαγορείου.
Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ένας 39χρονος αλλοδαπός εκ των δεκαεπτά, ως χειριστής της λέμβου, για «Διακίνηση υπηκόων τρίτων χωρών σε ελλαδικό χώρο» και «Παράνομη είσοδο στη χώρα».
Οι υπόλοιποι αλλοδαποί παραδόθηκαν σε στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης και μεταφέρθηκαν σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Σάμου. Η λέμβος καταστράφηκε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Διάσωση 37 προσφύγων και μεταναστών στους Καλούς Λιμένες
Σκάφος του Λιμενικού διέσωσε 40 μετανάστες στα ανοιχτά της Κρήτης
FT: Κατά 50% υψηλότερη η αμοιβή της Κριστίν Λαγκάρντ από αυτή που αποκάλυψε η ΕΚΤ
20:25
Απετράπη επίθεση την Πρωτοχρονιά στις ΗΠΑ - Το χειρόγραφο σημείωμα στο σπίτι 18χρονου
20:15
Συναγερμός στη Ρουμανία: Εθεάθησαν ρωσικά drones - Απογειώθηκαν F-16
20:04
Στις 6 Ιανουαρίου η Σύνοδος κορυφής στο Παρίσι για την Ουκρανία: «Παρών» ο Κυριάκος Μητσοτάκης
19:55