Σάμος: Διάσωση 16 αλλοδαπών - Χειροπέδες στον διακινητή τους
Ανανεώθηκε:
Σκάφος του Λιμενικού
EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Περιπολικό σκάφος του λιμενικού σώματος, εντόπισε μια πνευστή λέμβο με αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Σάμουhttps://www.cnn.gr/tag/samos.
Το πλήρωμα του σκάφους περισυνέλλεξε συνολικά δεκαεπτά (17) αλλοδαπούς (14 άνδρες, 2 γυναίκες και 1 ανήλικο), όλους καλά στην υγεία τους και τους μετέφερε στη μαρίνα του Πυθαγορείου.
Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ένας 39χρονος αλλοδαπός εκ των δεκαεπτά, ως χειριστής της λέμβου, για «Διακίνηση υπηκόων τρίτων χωρών σε ελλαδικό χώρο» και «Παράνομη είσοδο στη χώρα».
Οι υπόλοιποι αλλοδαποί παραδόθηκαν σε στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης και μεταφέρθηκαν σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Σάμου. Η λέμβος καταστράφηκε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Διάσωση 37 προσφύγων και μεταναστών στους Καλούς Λιμένες
Σκάφος του Λιμενικού διέσωσε 40 μετανάστες στα ανοιχτά της Κρήτης
Ιαπωνία: Νεοφυής εταιρεία ζητεί να εγκριθεί μια θεραπεία για τη νεφρική ανεπάρκεια στις γάτες
11:17
Αυξάνονται οι αντιρρησίες συνείδησης στη Γερμανία - 2.656 αιτήσεις το πρώτο τρίμηνο του 2026
11:12
Ατύχημα σε λούνα παρκ στην Ισπανία: Κόπηκε ιμάντας παιχνιδιού - Τέσσερις τραυματίες (vid)
11:09
M. Palmer (Visa) στο CNN Greece: πως οι πληρωμές κάνουν πραγματικά χρήσιμα τα ψηφιακά πορτοφόλια
11:07