Πέθανε η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη
O δημοσιογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIMEΠέθανε από ανακοπή σήμερα στις 07:30 το πρωί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, Ρένα Βενιέρη.
Μάλιστα, η ίδια είχε βγει από τη ΜΕΘ πριν από δύο ημέρες, καθώς η υγεία της φαινόταν να παρουσιάζει βελτίωση, ωστόσο δεν τα κατάφερε.
Όσον αφορά την κατάσταση υγείας του δημοσιογράφου Μανώλη Μαυρομμάτη, η τραχειοστομία έχει αφαιρεθεί εδώ και πολλές ημέρες και ο ίδιος αναπνέει κανονικά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.
Το χρονικό
Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Φεβρουαρίου, ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με εγκαύματα, ύστερα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγός του κοιμόντουσαν στο διαμέρισμά τους, όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες.
Ο αθλητικογράφος υπέστη εγκαύματα στο 18% του σώματός του, ενώ πιο δύσκολη ήταν η κατάσταση της συζύγου του, η οποία, είχε εγκαύματα στο 40% του σώματός της και βρισκόταν υπό μηχανική υποστήριξη.
«Το ισχυρότερο μέσο ενάντια στους πολέμους η δύναμη των στρατών», δήλωσε η Μελόνι
22:25
ΗΣΑΠ: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια
22:20
Ο Τραμπ αναστέλλει τα υπεράκτια αιολικά έργα λόγω «κινδύνων εθνικής ασφάλειας»
22:17
ΠΑΣΟΚ: Ερωτήματα από τους δύο ελέγχους μέσα σε δύο μέρες σε Σύλλογο Τεμπών και αγρότες
22:09