Πέθανε η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη
O δημοσιογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIMEΠέθανε από ανακοπή σήμερα στις 07:30 το πρωί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, Ρένα Βενιέρη.
Μάλιστα, η ίδια είχε βγει από τη ΜΕΘ πριν από δύο ημέρες, καθώς η υγεία της φαινόταν να παρουσιάζει βελτίωση, ωστόσο δεν τα κατάφερε.
Όσον αφορά την κατάσταση υγείας του δημοσιογράφου Μανώλη Μαυρομμάτη, η τραχειοστομία έχει αφαιρεθεί εδώ και πολλές ημέρες και ο ίδιος αναπνέει κανονικά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.
Το χρονικό
Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Φεβρουαρίου, ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με εγκαύματα, ύστερα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγός του κοιμόντουσαν στο διαμέρισμά τους, όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες.
Ο αθλητικογράφος υπέστη εγκαύματα στο 18% του σώματός του, ενώ πιο δύσκολη ήταν η κατάσταση της συζύγου του, η οποία, είχε εγκαύματα στο 40% του σώματός της και βρισκόταν υπό μηχανική υποστήριξη.
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου- Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
00:30
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59
Τηλεφωνική επικοινωνία Μ. Ρούμπιο - Κ. Κόμπου: Κοινές προτεραιότητες ΗΠΑ-Κύπρου
23:47
Super League: Ανατροπή στην κορυφή - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 16ης αγωνιστικής
23:37