ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο οι συνθήκες θανάτου πατέρα και κόρης στην Ηλεία

Μυστήριο οι συνθήκες θανάτου πατέρα και κόρης στην Ηλεία
Τα αίτια θανάτου πατέρα και κόρης στην Ηλεία αναζητούν οι αρχές (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ

Θάνατος μυστήριο είναι η υπόθεση πατέρα και κόρης στην Ηλεία.

Τα ερωτήματα είναι πολλά και το μόνο στοιχείο που είναι ασφαλές αυτή τη στιγμή, είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή, ότι δεν προήλθε ο θάνατος από εγκληματική ενέργεια. Τότε πώς δυο άνθρωποι έφτασαν στο θάνατο;

Πατέρας και κόρη είχαν φύγει από μια εκκλησία στην περιοχή και επέστρεφαν στο κατάλυμά τους, καθώς ήταν σε διακοπές. Πως εξηγείται λοιπόν ότι δεν είχαν πάρει μαζί τους κινητά τηλέφωνα;

Κάποιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο πατέρας να έχασε τον προσανατολισμό και τον δρόμο της επιστροφής. Όμως, όπως αποκάλυψαν στο CNN Greece αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, το αυτοκίνητο βρέθηκε ακινητοποιημένο, όμως στο ρεζερβουάρ υπήρχε ακόμα βενζίνη, που σημαίνει ότι θα μπορούσε ο πατέρας και η κόρη του να συνεχίζουν να κινούνται με το ΙΧ μέχρι να εντοπίσουν κάποιο κεντρικό δρόμο ή κάποιο άλλο αυτοκίνητο για να ζητήσουν πληροφορίες για την σωστή κατεύθυνση που ήταν το κατάλυμά τους.

Κανένας επίσης δεν μπορεί να εξηγήσει το γιατί, ενώ το ΙΧ εκινείτο σε κεντρικό δρόμο και ασφαλτοστρωμένο, ο πατέρας οδηγός επέλεξε να βγει από την ασφαλή διαδρομή και να διανύσει μια μεγάλη απόσταση μέσα σε χωματόδρομους και χωράφια.

Σε κάθε περίπτωση, για τους ερευνητές της υπόθεσης υπάρχουν πολλά ερωτήματα, πολλά από τα οποία έχουν σχέση με το γεγονός ότι ακόμα και αν είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους δεν έκαναν το παραμικρό για να ειδοποιήσουν.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις ίσως δώσουν κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, καθώς ήδη η ιατροδικαστής έχει πάρει δείγματα από τους ιστούς και των δυο σορών που ήταν σε προχωρημένη σήψη, και τα έχει στείλει στα εργαστήρια.

Πάντως οι αρχές θα ζητήσουν από τους συγγενείς του πατέρα και της κόρης όλο το ιατρικό ιστορικό και των δυο. Θα ερευνήσουν αν έπαιρναν φάρμακα και ποια, ενώ θα ερευνήσουν με λεπτομέρεια και προσοχή πληροφορίες για ψυχολογική διαταραχή που ταλάνιζε την κόρη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ