Λήστεψαν και τραυμάτισαν επιχειρηματία στο Ηράκλειο
Ένας 74 χρόνος επιχειρηματίας έπεσε θύμα ληστείας στο Ηράκλειο Κρήτης, το βράδυ της Δευτέρας, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 74χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης υδάτινου πάρκου στη Χερσόνησο, την ώρα που κατέβηκε από το αυτοκίνητό του -στο οποίο βρισκόταν και η κόρη του- δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή και φορούσαν κράνη του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν.
Στη συνέχεια του άρπαξαν τη τσάντα με τα χρήματα την οποία κρατούσε και η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.
Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
ΧΡΗΜΑ
Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης από τον ΔΕΔΔΗΕ: - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
ΧΡΗΜΑ
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
ΧΡΗΜΑ
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00
ΧΡΗΜΑ
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
ΕΛΛΑΔΑ