Κλείνει η Αττική Οδός στη Λεωφόρο Πεντέλης και την έξοδο προς Κηφισίας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Αττική Οδό από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (30/5) έως και τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής (31/05) λόγω έργων.
Ειδικότερα, κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λεωφόρο Πεντέλης (Κόμβος 12) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ευθεία έως τον Κόμβο Ανθούσας (Κόμβος 14) μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή, θα εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και στη συνέχεια θα εξέλθουν στην έξοδο του Κόμβου 12 προς τη Λ. Πεντέλης.
Επίσης, κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λεωφόρο Κηφισίας (Κόμβος 11) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν, εναλλακτικά, είτε στην έξοδο της Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), είτε στην έξοδο της Λ. Κύμης (Κόμβος 10).
Αυστηρότερα πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ – Οι νέες ποινές
05:00
Ανοίγει η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς» - Πώς γίνεται η εγγραφή
04:00
Κατάργηση σφραγίδων στα ταξίδια εντός Ευρώπης: Τι αλλάζει με τα βιομετρικά δεδομένα
03:00
Οι προϋποθέσεις για την τριπλή επιστροφή ενοικίου σε γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς στην περιφέρεια
02:00