Κλείνει η Αττική Οδός στη Λεωφόρο Πεντέλης και την έξοδο προς Κηφισίας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Αττική Οδό από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (30/5) έως και τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής (31/05) λόγω έργων.
Ειδικότερα, κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λεωφόρο Πεντέλης (Κόμβος 12) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ευθεία έως τον Κόμβο Ανθούσας (Κόμβος 14) μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή, θα εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και στη συνέχεια θα εξέλθουν στην έξοδο του Κόμβου 12 προς τη Λ. Πεντέλης.
Επίσης, κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λεωφόρο Κηφισίας (Κόμβος 11) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν, εναλλακτικά, είτε στην έξοδο της Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), είτε στην έξοδο της Λ. Κύμης (Κόμβος 10).
«Θα υπερασπιστούμε την κυριαρχία μας με όλη μας τη δύναμη» απαντά το Ιράν στον Τραμπ
21:23
Χάθηκαν οκτώ άτομα σε φαράγγι στην Εύβοια - Σπεύδουν δυνάμεις για τον εντοπισμό τους
21:11
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Απάντηση του Ιράν: «Θα υπερασπιστούμε την κυριαρχία μας» - Αινιγματικός Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00»
21:00
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0: Χ-αμένο έδαφος για «Δικέφαλο» και «Πράσινους» στην πρεμιέρα των Play Off
20:58