Θεσσαλονίκη: 34χρονος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού - Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης
Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/6) στη Θεσσαλονίκη, μια 33χρονη αλλοδαπή όταν άγνωστος την ακολούθησε στην πολυκατοικία που διαμένει και με χρήση σωματικής βίας - την έσυρε τραβώντας της τα ρούχα - και επιχείρησε να την βιάσει.
Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει, να βγει από την πολυκατοικία ζητώντας βοήθεια. Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, που έκαναν περιπολία στην περιοχή άκουσαν τις εκκλήσεις της για βοήθεια, αναζήτησαν και κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για 34χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για βιασμό. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χρυσοχοΐδης: Πάνω από 700 αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη στην πάταξη της εγκληματικότητας
Θεσσαλονίκη: Ποινή 5,5 χρόνια σε ηλικιωμένο για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης εγγονής του
Έως και 50% περισσότερα νοικοκυριά εντάσσονται στα προγράμματα «Εξοικονομώ - Αλλάζω Συσκευή»
02:00
Διακοπές του Πάσχα: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Αναλυτικά οι αργίες για το 2026
01:00
Αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή της ώρας - Ποια Κυριακή γυρίζουμε τους δείκτες μπροστά
00:30
«Μαύρα σύννεφα» στη διπλωματία: ΗΠΑ και Ιράν... χάνονται στους όρους και μιλούν μέσω απειλών
23:58