Πάτρα: Xειροπέδες σε 12χρονο - και στη μητέρα του - γιατί έκλεψε και τραυμάτισε γυναίκα σε ΑΤΜ
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθη, το βράδυ του Σαββάτου (1/6), στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, μια γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και προσήχθη ο 12χρονος υιός της.
Ειδικότερα, ο 12χρονος, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, προσέγγισε μια γυναίκα που πραγματοποιούσε συναλλαγή σε ΑΤΜ και της αφαίρεσε την τραπεζική της κάρτα, ενώ όταν αυτή αντιστάθηκε, ο 12χρονος της επιτέθηκε με αιχμηρό μεταλλικό έλασμα και την τραυμάτισε στο χέρι (βραχίονα).
Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Best αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, που πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή επενέβησαν άμεσα καθώς τον είδαν να αφαιρεί με την άσκηση σωματικής βίας την τραπεζική κάρτα της παθούσας και την τραυμάτισε με αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο στον βραχίονα.
Προσήγαγαν τον 12χρονο και συνέλαβαν τη μητέρα του.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του ανηλίκου και της μητέρας του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε εμπορικό κατάστημα υπό την απειλή πιστολιού και μαχαιριών
Αγρίνιο: Ανήλικος χτύπησε 15χρονο σε προαύλιο γυμνασίου – Άγνωστο το κίνητρο
Kέρκυρα: Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκου από 15χρονο
Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 11.800.000 ευρώ
22:11
Δήμας: Συγκρότηση Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων για την αεροναυτιλία και εγκατάσταση νέων πομποδεκτών
22:06
Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο για την Πολιτική Προστασία ζητεί το ΚΚΕ
21:57
Ο Πούτιν είπε ότι ο κόσμος γίνεται πιο επικίνδυνος, αλλά σιώπησε για τον Μαδούρο και το Ιράν
21:49