Συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι για ληστείες σε Καλλιθέα και Άγιο Παντελεήμονα
Περιπολικό της αστυνομίας
EurokinissiΣε πέντε συλλήψεις ανηλίκων που κατηγορούνται για ληστείες κατά συναυτουργία προχώρησε η Αστυνομία την Παρασκευή (1/6) και το Σάββατο (2/6).
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το βράδυ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν στην Καλλιθέα τρεις ανήλικους, ηλικίας 17, 16, 14 ετών, κατηγορούμενους για ληστεία σε βάρος ενός ανηλίκου.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι πλησίασαν έναν ανήλικο που περπατούσε και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και διέφυγαν. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.
Επιπλέον, το πρωί του Σαββάτου συνελήφθησαν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, δύο ανήλικοι, ηλικίας 16 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν 20χρονο που κινούταν πεζός και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρυσή αλυσίδα και διέφυγαν. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, που έσπευσαν στο σημείο, τους εντόπισαν σε κοντινό σημείο και τους συνέλαβαν.
Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα 37χρονος για ληστείες και κλοπές- Κρυβόταν πάνω από δέκα χρόνια
Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε εμπορικό κατάστημα υπό την απειλή πιστολιού και μαχαιριών
Το Ισραήλ αναλαμβάνει περισσότερες εξουσίες στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
20:59
Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για υπόθεση εμπρησμού στα Χανιά
20:47
Ουρές χιλιομέτρων στην κάθοδο του Κηφισού – Πού υπάρχουν καθυστερήσεις
20:36
Σοβαρό τροχαίο στην Κηφισιά: ΙΧ ανατράπηκε μετά από σύγκρουση – Δύο εγκλωβισμένοι
20:30