Θεσσαλονίκη: Νεκρός 88χρονος που κολυμπούσε στην παραλία του Ποταμού
Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 02/06 στη Θεσσαλονίκη. Ένας 88χρονος που κολυμπούσε στην παραλία του Ποταμού, στην Επανομή Θεσσαλονίκης, ανασύρθηκε νεκρός.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, παρά τις προσπάθειες διασωστών του ΕΚΑΒ να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 88χρονος κατέληξε.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει:
Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα της Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ότι ένας 88χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ποταμού στην Επανομή Θεσσαλονίκης.
Στον 88χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τα πληρώματα δύο ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από τη Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηράκλειο: Το μοιραίο μπάνιο του 7χρονου που πνίγηκε στη θάλασσα - Το χρονικό της τραγωδίας
Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοιχτή για όλους τους ΑΦΜ η πλατφόρμα την Κυριακή
01:00
Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
00:30
Σύλληψη πρώην αστυνομικού στην Πάτρα για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών - Χειροπέδες και στον γιο του
23:59
Οι 24 ώρες του Μακρόν στην Αθήνα: Οι σχέσεις «μπετόν αρμέ», οι εννιά συμφωνίες και το «θα είμαστε εδώ για σας»
23:50