Σχινιάς: Πάνω από 20 ημέρες στη θάλασσα η σόρος - Εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την σορό που εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στον Σχινιά, με τις Αρχές να προσπαθούν να επιλύσουν το μυστήριο γύρω από το σχοινί με έναν δίσκο άρσης βαρών που βρέθηκε στο πόδι του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 40 ετών, ενώ «φως» στα αίτια του θανάτου του, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί.
Υπενθυμίζεται ότι, τη σορό στη θαλάσσια περιοχή του Σχινιά στον Μαραθώνα είδε ένας πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε το Λιμενικό.
Αμέσως στήθηκε επιχείρηση και έβγαλαν από τη θάλασσα τη σορό του αγνώστου άνδρα.
Ο άντρας φορούσε τα ρούχα του και στο αριστερό πόδι υπήρχε δεμένος με σχοινί ένας δίσκος άρσης βαρών 10 κιλών, ενώ στη διαδικασία ταυτοποίησής του αναμένεται να συμβάλει ένα τατουάζ που έφερε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σχινιάς: Θρίλερ με τον εντοπισμό πτώματος στη θάλασσα - Είχε δεμένο βαρίδι στο πόδι του
Prodea: Επικεντρώνεται στο hospitality και τα logistics – Σκέψεις μετατροπής σε holding
08:58
Ο Αλμπανέζι επισκέφθηκε τον «ήρωα» της παραλίας Μπόνταϊ-«Ενσαρκώνει ό,τι καλύτερο έχει η Αυστραλία» (vid)
08:57
Μεξικό: Δέκα νεκροί σε συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους - Ανάμεσα στα θύματα τρία παιδιά (vid)
08:52
Σερ Κλιφ Ρίτσαρντ: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη – «Να ελέγχεστε έγκαιρα»
08:49