Γιος Φρέντι Μπελέρη: «Ο πατέρας μου θα αθωωθεί πανηγυρικά»
Ο Φρέντι Μπελέρης
Facebook / Φρέντι ΜπελέρηςΓια τον πατέρα του Φρέντι Μπελέρη αλλά και τη δίκη που εκκρεμεί μίλησε ο γιος του, Πέτρος, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο πατέρας του «θα αθωωθεί πανηγυρικά».
Ειδικότερα, ο Πέτρος Μπελέρης, ήθελε αρχικά να μοιραστεί με τον κόσμο εκ μέρους του πατέρα του ένα μήνυμα ελευθερίας τονίζοντας την αναγκαιότητα υπέρασπισης της δημοκρατίας.
«Στη Χειμάρρα κυβερνά ''με το έτσι θέλω'' το κόμμα του Ράμα»
Μάλιστα, τόνισε πως όσον αφορά την υπόθεση του πατέρα του έχει δοθεί αναβολή για τη δίκη και αναμένεται να γίνει το εφετείο, την ώρα που στη Χειμάρρα κυβερνά «με το έτσι θέλω» το κόμμα του Έντι Ράμα.
Παράλληλα, ανέφερε πως τον Σεπτέμβριο εκτιμά πως ο πατέρας του θα βρίσκεται εκτός φυλακής, παρ' όλο που «δεν έχουμε καμία ελπίδα στην Αλβανία».
Σχετικά με τις επικείμενες ευρωεκλογές, ο γιος του Φρέντι Μπελέρη σημείωσε πως έχει αρκετές ελπίδες και πως πρόκειται για μια καλή ευκαιρία προάσπισης της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων του. Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
DW - ανάλυση: H υπόθεση Μπελέρη και οι ελληνοαλβανικές σχέσεις
Συνελήφθη ο 23χρονος που ταυτοποιήθηκε για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά
20:14
Bloomberg: Το Ιράν ετοιμάζεται να επαναπατρίσει περίπου 180 ναύτες που έχουν εγκλωβιστεί στην Ινδία
20:11
Γαλλία και Ιταλία διαψεύδουν τις συνομιλίες με το Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ
20:00
IDF: Ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε 200 βόμβες σε κεντρικά γραφεία ασφαλείας του ιρανικού καθεστώτος
19:49