Άνω Λιόσια: Ελεύθερος ο 59χρονος που έκαψε τη σορό του πατέρα του – Στις 12 Ιουνίου η δίκη του
To σπίτι όπου ο 59χρονος έκαωε τον πατέρα του
(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSIΕλεύθερος αφέθηκε ο 59χρονος ο οποίος έκαψε τη σορό του πατέρα του στο σπίτι τους στα Άνω Λιόσια.
Ο 59χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην αρχή και της παράνομη οπλοκατοχής σε βαθμό πλημμελήματος οδηγήθηκε τη Δευτέρα στο αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο, όμως η υπόθεση ανεβλήθη για τις 12 Ιουνίου.
Η αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης αποφασίστηκε προκειμένου να προσκομιστούν στο δικαστήριο η έκθεση, νεκροψία κ.λπ. της ιατροδικαστικής υπηρεσίας και τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων.
Ο 59χρονος, που φερόταν να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αρχικά οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο, έπειτα από εντολή του εισαγγελέα, αλλά ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι δεν χρειάζεται νοσηλεία και έτσι τη Δευτέρα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για να δικαστεί για τα αδικήματα που κατηγορείται.
Το χρονικό με το θρίλερ στα Άνω Λιόσια
Το θρίλερ άρχισε να εκτυλίσσεται την Παρασκευή (31/5) όταν η σορός του 82χρονου βρέθηκε καμένη και διαμελισμένη, στην αυλή σπιτιού όπου μαζί με το γιο του. Νωρίτερα, γείτονες είχαν απευθυνθεί στην ΕΛ.ΑΣ. κάνοντας λόγο για έντονη δυσοσμία.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο αντίκρισαν την απανθρακωμένη και τεμαχισμένη σορό του 82χρονου πάνω σε ένα στρώμα.
Στους αστυνομικούς ο 59χρονος, ο 82χρονος πατέρας του είπε ότι πέθανε πριν από καιρό και επειδή δεν άντεχε τη δυσοσμία τού έβαλε φωτιά.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή τα τραύματα που φέρει η σορός είναι μεταθανάτια, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα όσα είπε ο 59χρονος γιος του θύματος στους αστυνομικούς
Επίσης, το έργο των ειδικών δυσκολεύει το γεγονός ότι ο άτυχος ηλικιωμένος είχε πεθάνει τουλάχιστον εδώ και έναν μήνα, γεγονός που κάνει δύσκολο τον προσδιορισμό των αιτιών θανάτου του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άνω Λιόσια: Στο Αυτόφωρο σήμερα ο 59χρονος που έκαψε τη σορό του πατέρα του
Άνω Λιόσια: Δίωξη για πλημμελήματα στον 59χρονο που έκαψε τη σορό του πατέρα του
Δηλητηριασμένα βέλη πριν από 60.000 χρόνια αποκαλύπτουν το εξελιγμένο κυνήγι των πρώιμων ανθρώπων
09:00
Mercosur: Ποια τα οφέλη για λάδι, τυριά, ροδάκινα και ακτινίδια - Η νέα αγορά 300 εκατ. καταναλωτών και οι αντιδράσεις
08:51
Σύσκεψη στο Λευκό Οίκο με πετρελαϊκούς κολοσσούς - Τραμπ: «Ασφαλείς οι επενδύσεις στη Βενεζουέλα»
08:41
Γιατί έχουμε κουνούπια στην Ελλάδα και τον χειμώνα: Η κλιματική αλλαγή και ο ιός του Δυτικού Νείλου
08:31