ΕΛΛΑΔΑ

Φωταγωγήθηκε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για τη χρυσή Ολυμπιονίκη φοιτήτριά του

Φωταγωγήθηκε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για τη χρυσή Ολυμπιονίκη φοιτήτριά του
Στιγμιότυπο από την προσπάθεια της Άννας Κορακάκη στον τελικό γυναικών στο πιστόλι των 25 μ., στο Ολυμπιακό Κέντρο Σκοποβολής του Ρίο Ντε Τζανέιρο (Rio de Janeiro), την Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 REUTERS/Edgard Garrido

Kατάφωτο το κτιριακό συγκρότημα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας χαιρέτισε τη νίκη της Άννας Κορακάκη, κατόπιν εντολής του πρύτανη καθηγητή Αχιλλέα Ζαπράνη, ο οποίος ζήτησε να φωταγωγηθούν οι εγκαταστάσεις του ιδρύματος.

«Η έπαρση της ελληνικής σημαίας στον υψηλότερο ιστό και η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου μπροστά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, χάρις στον θρίαμβο της φοιτήτριάς μας αποτελεί δικαίωση που αφορά όλους μας», υποστήριξε ο κ. Ζαπράνης.

«Την ίδια την 'Αννα Κορακάκη και την οικογένειά της, τον ελληνικό λαό που στηρίζει τις προσδοκίες του για μια καινούργια πορεία ανάπτυξης στην νεολαία μας, τα σχολεία και τους δασκάλους της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο οποίο δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία, τόσο στο πεδίο της επιστημονικής μάθησης, όσο και σ' αυτό του ευ αγωνίζεσθαι», κατέληξε ο πρύτανης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ