Μανώλης Μαυρομμάτης: Πήρε εξιτήριο και μεταφέρεται σε κέντρο αποκατάστασης
O δημοσιογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIMEΕξιτήριο πήρε χθες το απόγευμα από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ο Μανώλης Μαυρομμάτης, μετά την πολύμηνη νοσηλεία του.
Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος πρόκειται να μεταφερθεί σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης, καθώς η υγεία του έχει βελτιωθεί αισθητά. Άλλωστε, η τραχειοστομία έχει αφαιρεθεί εδώ και αρκετό διάστημα με τον ίδιο να αναπνέει κανονικά.
Σημειώνεται ότι στις 25 Μαΐου, πέθανε από ανακοπή η σύζυγός του, Ρένα Βενιέρη, μετά από εξίσου μεγάλο διάστημα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».
Το χρονικό
Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Φεβρουαρίου, ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με εγκαύματα, ύστερα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγός του κοιμόντουσαν στο διαμέρισμά τους, όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες.
Ο αθλητικογράφος υπέστη εγκαύματα στο 18% του σώματός του, ενώ πιο δύσκολη ήταν η κατάσταση της συζύγου του, η οποία, είχε εγκαύματα στο 40% του σώματός της και βρισκόταν υπό μηχανική υποστήριξη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρένα Βενιέρη: Ποια ήταν η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (20 Φεβρουαρίου)
06:30
Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα πληρωθούν όσοι εργάζονται - Διευκρινίσεις για τους μισθωτούς
06:00
Σε εφαρμογή το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ» - Ποια τα οφέλη για εργαζόμενους και επιχειρήσεις
05:00
Φορολογικές δηλώσεις: Πότε ξεκινά η υποβολή τους - Ποιοι δικαιούνται έκπτωση
04:00