ΕΕΣ: Διοργάνωσε Τελετή Υπόσχεσης Εθελοντών Σαμαρειτών - Διασωστών στο Ωδείο Αθηνών
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε Τελετή Υπόσχεσης Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών και Ναυαγοσωστών, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:30 στο Ωδείο Αθηνών (αίθουσα Ιωάννης Δεσποτόπουλος).
Συγκεκριμένα, ορκίστηκαν 74 νέοι εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Τμήματος Αθήνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Παράλληλα, απονεμήθηκαν προαγωγές σε 15 εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ε.Ε.Σ, ως ελάχιστη ανταμοιβή τους για την καθοριστική συμβολή τους στο έργο του Οργανισμού, έχοντας πάντα σαν πυξίδα την διευρυμένη προσφορά σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.
Στην εν λόγω εκδήλωση έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, καθώς και από Οργανισμούς, Φορείς και Αθλητικά Σωματεία που συνεργάζεται ο Τομέας Σαμαρειτών-Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η μεγάλη συναυλία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Ημέρα της Μητέρας
Κρήτη: Οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο πλευρό 32 διασωθέντων μεταναστών
«Βούλιαξε» η Αττική: Βροχή ενάμιση μήνα μέσα σε δύο ώρες - Στη Δάφνη το περισσότερο νερό
19:46
Αγρότες: Κορύφωση εξόδου μετ' εμποδίων για τους εκδρομείς - Κλιμάκωση μετά τις γιορτές
19:35
ΟΗΕ: Ο ναυτικός αποκλεισμός της Βενεζουέλας από τις ΗΠΑ παραβιάζει το διεθνές δίκαιο
19:30
Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ θα συνεχίσει να προστατεύει την ελευθερία της έκφρασης
19:21