ΕΕΣ: Διοργάνωσε Τελετή Υπόσχεσης Εθελοντών Σαμαρειτών - Διασωστών στο Ωδείο Αθηνών
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε Τελετή Υπόσχεσης Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών και Ναυαγοσωστών, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:30 στο Ωδείο Αθηνών (αίθουσα Ιωάννης Δεσποτόπουλος).
Συγκεκριμένα, ορκίστηκαν 74 νέοι εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Τμήματος Αθήνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Παράλληλα, απονεμήθηκαν προαγωγές σε 15 εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ε.Ε.Σ, ως ελάχιστη ανταμοιβή τους για την καθοριστική συμβολή τους στο έργο του Οργανισμού, έχοντας πάντα σαν πυξίδα την διευρυμένη προσφορά σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.
Στην εν λόγω εκδήλωση έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, καθώς και από Οργανισμούς, Φορείς και Αθλητικά Σωματεία που συνεργάζεται ο Τομέας Σαμαρειτών-Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η μεγάλη συναυλία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Ημέρα της Μητέρας
Κρήτη: Οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο πλευρό 32 διασωθέντων μεταναστών
Ο κρυφός ρόλος του Ρόμπερτ Πάτινσον στην ταινία Marty Supreme - «Είναι ο διαιτητής»
15:17
ΚΚΕ για Ιράν: Ο λαός είναι ο μόνος αρμόδιος να καθορίσει τις εξελίξεις στη χώρα του
15:16
Συνεχίζεται το «σαφάρι» για τα ανασφάλιστα οχήματα - Ποιοι θα πάρουν «ραβασάκια» από την ΑΑΔΕ
15:11
Τι εξετάζουν οι «σκληροί» των μπλόκων: Στο τραπέζι συνάντηση με Μητσοτάκη - Οι «κόκκινες γραμμές»
15:08