Ρόδος: Στο εδώλιο σήμερα ο 53χρονος Νορβηγός που αναζητούσε ανήλικες για παρέα
Ανανεώθηκε:
Aίθουσα δικαστηρίου
EurokinissiΣτο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κάθεται το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουνίου ο 53χρονος Νορβηγός που κατηγορείται ότι αναζητούσε με αγγελία που είχε βάλει έξω από γυμνάσιο της πόλης, νεαρά κορίτσια για παρέα.
Ο φερόμενος δράστης που αφέθηκε ελεύθερος με όρους την περασμένη Παρασκευή κατηγορείται για προσέλκυση ανηλίκων με σκοπό τις γενετήσιες πράξεις.
Συνελήφθη στις 6/06 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στο κατάστημα εστίασης όπου είχε ορίσει στην αγγελία του ως χώρο συνάντησης με τις ανήλικες.
Αμέσως μετά την σύλληψη του ο 53χρονος Νορβηγός προσήχθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και εν συνεχεία παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο, για να δικαστεί.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν με αγγελία που ανήρτησε σε πίνακα ανακοινώσεων Γυμνασίου της πόλης ο 53χρονος η οποία έγραφε ότι αναζητά κορίτσια να του κάνουν παρέα σε δίωρο περίπατο.
Η αγγελία προκάλεσε έντονη ανησυχία στους γονείς του σχολείου, καθώς κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχετικό μήνυμα που εφιστούσε την προσοχή τους.
Στην συνέχεια ακολούθησε η καταγγελία στην Αστυνομία.
Σε πύρινο κλοιό η Ευρώπη: Καταστροφές, θύματα και χιλιάδες στρέμματα στάχτη
21:07
Φωτιά στη Σούδα Ρεθύμνου: Πλοία του Λιμενικού, της Frontex και ιδιωτικά σκάφη σπεύδουν για συνδρομή
21:05
Στην δημοσιότητα το τελικό τρέιλερ της ταινίας «Heart of the Beast» με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ
20:57
Συνελήφθη στη Φιλοθέη 48χρονος καταζητούμενος από την Αλβανία για ανθρωποκτονία
20:49