Κρήτη: Στο νοσοκομείο ανήλικες λόγω αλκοόλ - Χειροπέδες στον ιδιοκτήτη του μπαρ
Ανανεώθηκε:
Ποτήρια με αλκοόλ
ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)Στο νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης για παροχή πρώτων βοηθειών κατέληξαν δύο ανήλικες μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ όπου διασκέδαζαν.
Την ίδια στιγμή αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του μπαρ που σέρβιρε στις δύο κοπέλες ηλικίας 17 και 16 ετών αλκοόλ.
Σύμφωνα με το Cretalive news το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής με τις δύο ανήλικες να μεταφέρονται στο νοσοκομείο και τον 62χρονο ιδιοκτήτη του μπαρ να συλλαμβάνεται για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.
Όπως διαπιστώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, στα κορίτσια, 16 και 17 ετών, σερβιρίστηκε αλκοόλ, αν και είναι ανήλικες, με αποτέλεσμα σε κατάσταση μέθης, να διακομιστούν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιατί το αλκοόλ πριν τον ύπνο στο αεροπλάνο δεν είναι καθόλου καλή ιδέα
Ναύπακτος: 13χρονος βρέθηκε λιπόθυμος στον δρόμο από υπερβολική χρήση αλκοόλ
ΠΟΥ: Παιδιά ηλικίας έως 15 ετών καταναλώνουν αρκετό αλκοόλ και καπνίζουν ηλεκτρονικό τσιγάρο
SPONSORED
Νέοι κανόνες για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το AI στην Ισπανία - Οξεία κριτική Ίλον Μασκ
12:13
Κάτω Τιθορέα: Η υπαρχηγός της συμμορίας με το όπλο στο χέρι - Η στιγμή της απόπειρας διάρρηξης σε ΑΤΜ στα Λουτρά Ωραίας Ελένης
12:12
«Γέφυρα» Ελλάδας & Ισραήλ στην Ανατ. Μεσόγειο - Ευκαιρία συνεργασίας σε ενέργεια, τουρισμό και άμυνα
12:05
Μητσοτάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα μέτρα στο ρεύμα - Θα συνεχίσουν να μειώνονται οι τιμές
12:04