ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στην Ηλεία: Εξαφανίστηκε 11χρονη από το χωριό Μυρτιά

Συναγερμός στην Ηλεία: Εξαφανίστηκε 11χρονη από το χωριό Μυρτιά

Σήμα Χαμόγελου του Παιδιού

Χαμόγελο του Παιδιού

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά την εξαφάνιση της 11χρονης Βασιλικής Νικολοπούλου από το χωριό Μυρτιά στην Ηλεία.

Το κορίτσι εξαφανίστηκε την Κυριακή 09/06 στις 21:10 το βράδυ και κατόπιν εισαγγελικής εντολής, το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, «καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο».

Η Βασιλική Νικολοπούλου έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1, 50 εκατοστά και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό φόρεμα και λευκές παντόφλες.

Οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

ΔΗΜΟΦΙΛΗ