Ομόφωνα αθώος ο σκηνοθέτης K. Κωστόπουλος για την κατηγορία του βιασμού ηθοποιού
Ομόφωνα αθωώθηκε ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμου» για την υπόθεση βιασμού ηθοποιού το καλοκαίρι του 2010 με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.
Στο άκουσμα της απόφασης το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ συγγενής από την πλευρά της καταγγέλλουσας φώναξε «Αίσχος! Δεν λυπάστε τα 14χρονα!».
Την αθώωση του ηθοποιού είχε εισηγηθεί στην αγόρευση του και ο εισαγγελέας της έδρας, Στέφανος Μπαξεβάνης.
«Δεν έχω βεβαιότητα εάν το έχει πράξει ή όχι. Δεν έχω κατασταλάξει. Δεν ήμουν και παρών. Έχω σοβαρές αμφιβολίες. Ένας αθώος που καταδικάζεται είναι υπόθεση όλων των έντιμων ανθρώπων. Θα προτείνω να οδηγηθείτε σε αθωωτική κρίση» είχε τονίσει ο εισαγγελέας και είχε προσθέσει πως «δεν αντέχουν στην κοινή λογική» τα όσα είχα καταθέσει η καταγγέλλουσα, τα οποία φαινόταν να μην είναι βιωματικά.
Από την πλευρά του, στην απολογία του, ο σκηνοθέτης αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε πως η καταγγέλλουσα ψεύδεται και πως το επίμαχο βράδυ είχαν κάποιες ερωτικές περιπτύξεις, ωστόσο, όταν η καταγγέλλουσα του είπε να σταματήσει, εκείνος το έπραξε.
Τραμπ για Στενά του Ορμούζ: «Οι περισσότερες χώρες του ΝΑΤΟ απέρριψαν την πρόταση - Δεν χρειαζόμαστε τη βοήθεια κανενός»
17:31
Πιερρακάκης: Η Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων θα δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας
17:28
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Δεν χρειαζόμαστε υποστήριξη του ΝΑΤΟ» - Μακρόν: «Η Γαλλία δεν στέλνει πλοία στο Ορμούζ»
17:25
Στα χέρια του Τραμπ η επιλογή: Ποικίλλουν οι εισηγήσεις για την έξοδο από τον πόλεμο στο Ιράν
17:14