Meteo: Οι πέντε περιοχές στην Αττική όπου το θερμόμετρο «χτύπησε κόκκινο»
Δροσιά στο συντριβάνι του Συντάγματος αναζητούν στην Αθήνα πολίτες και επισκέπτες
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΑνυπόφορη είναι η ζέστη που επικρατεί τις τελευταίες ώρες σε μεγάλο μέρος της χώρας, με αρκετές περιοχές να υπερβαίνουν τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το meteo.gr/Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών την Τρίτη (11/6)ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 41 βαθμούς Κελσίου στα ανατολικά ηπειρωτικά, με ορισμένες περιοχές της Αττικής να «ψήνονται».
Οι πέντε υψηλότερες θερμοκρασίες στην Αττική σημειώθηκαν στην Παλλήνη με τον υδράργυρο να φτάνει στους 40,1 βαθμούς Κελσίου, στην Φυλή/Άνω Λιόσια στους 40.1 βαθμούς Κελσίου, στα Σπάτα στους 39.9 βαθμούς Κελσίου, στην Βλυχάδα στους 39.6 βαθμούς Κελσίου και στον Κορυδαλλό στους 39.6 βαθμούς Κελσίου.
Πάντως, στα νότια παραθαλάσσια τμήματα της Αττικής, όπως το Φάληρο, ο Άλιμος, ο Άγιος Κοσμάς, το Σούνιο, οι μέγιστες δεν ξεπέρασαν τους 34 βαθμούς Κελσίου.
Πάνω από 41 βαθμούς Κελσίου έδειξε το θερμόμετρο στα Ψαχνά Ευβοίας, το Λευκοχώρι Φθιώτιδα, την Σπάρτη, και τη Νέα Οδό στην Θήβα.

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες
METEOΟι περιοχές της Αγίας Τριάδας στην Φθιώτιδα, της Τανάγρας, του Μυστρά στην Λακωνία έφτασαν στους 40,9 βαθμούς Κελσίου και οι Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας, με τον υδράργυρο να φτάνει στους 40,6 βαθμούς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το υπουργείο Πολιτισμού εξετάζει το κλείσιμο της Ακρόπολης το μεσημέρι λόγω καύσωνα
Σε κλοιό καύσωνα η χώρα: Μέτρα προστασίας πολιτών και μαθητών, σε επιφυλακή για τις πυρκαγιές
Σήμερα η κλήρωση για εισαγωγή στα Πειραματικά σχολεία - Από αύριο οι εξετάσεις σε Πρότυπα, Ωνάσεια και Εκκλησιαστικά
08:32
VR εμπειρίες, Αλέκος Σακελλάριος και Black Country, New Road: 9 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
08:31
Νές Κόσμος: Θρίλερ με τον 51χρονο που παραμένει ταμπουρωμένος στο σπίτι του - Παρέμβαση εισαγγελέα εξετάζουν οι Αρχές
08:30
Ξεπέρασε τα 100 δολάρια το βαρέλι η τιμή του πετρελαίου παρά την παράταση εκεχειρίας στον Λίβανο
08:27