Κλειστοί από τις 12:00 έως τις 17:00 οι αρχαιολογικοί χώροι της Αθήνας λόγω καύσωνα
Ανανεώθηκε:
Tουρίστες στην Ακρόπολη.
EurokinissiΤο Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώνει ότι σήμερα, 13.06.2024, οι Αρχαιολογικοί Χώροι της Εφορείας Αρχαιοτήτων της Πόλης των Αθηνών θα παραμείνουν κλειστοί από τις 12:00 έως τις 17:00, λόγω υψηλών θερμοκρασιών.
Όσοι έχουν εκδώσει εισιτήρια για το διάστημα 12.00 με 17.00, μπορούν να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο μετά την επαναλειτουργία του στις 17.00, στο διάστημα 17.00 με 20.00.
Συνιστάται στο κοινό η λήψη των απαιτούμενων μέτρων αυτοπροστασίας κατά την επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα υγείας όπως θερμική εξάντληση και θερμοπληξία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης από 12:00 έως 17:00 λόγω καύσωνα
ΕΛΛΑΔΑ
Ανήλικος χωρίς δίπλωμα παρέσυρε 63χρονη στη Μυτιλήνη – Συνελήφθη και ο κηδεμόνας του
22:27
ΚΟΣΜΟΣ
Φρουροί της Επανάστασης: Το Ορμούζ θα παραμείνει κλειστό - Οι ΗΠΑ παραβίασαν την εκεχειρία
22:15
ΚΟΣΜΟΣ
Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο καθώς εκπνέει η εκεχειρία στο Ιράν
22:03
ΚΟΣΜΟΣ
Liveblog: Ρεσάλτο σε ιρανικά πλοία σε όλο τον κόσμο σχεδιάζουν οι ΗΠΑ - «Το Στενό του Ορμούζ θα παραμείνει κλειστό» δηλώνουν οι Φρουροί
21:55
ΚΟΣΜΟΣ