Χειροπέδες σε δύο άτομα για περισσότερα από 14.000 λαθραία καπνικά προϊόντα
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων στην περιοχή του Περιστερίου. Κατασχέθηκαν 14.504 λαθραία καπνικά προϊόντα.
Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 11-6-2024 στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, -2- αλλοδαποί, για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.
Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με κατάστημα μίνι μάρκετ στην περιοχή του Περιστερίου, εντός πραγματοποιείται εμπόριο λαθραίων καπνικών προϊόντων, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και εξακριβώθηκε η εγκληματική τους δραστηριότητα.
Σε έρευνα των αστυνομικών που πραγματοποιήθηκε εντός του καταστήματος, σε οικία και σε όχημα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν -14.504- καπνικά προϊόντα και το χρηματικό ποσό των -360- ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χειροπέδες σε 33χρονο για κατοχή ναρκωτικών και πλαστογραφία
Δολοφονία 11χρονης: Σήμερα η εξέταση της σορού – Τα κίνητρα του δράστη εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
01:00
Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
00:30
ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μαρκ Κέλι μήνυσε τον υπουργό Άμυνας που τον κατηγορεί για «στάση»
23:58
Σε εξέλιξη η ψυχρή εισβολή: Που αναμένεται να χιονίσει την Τρίτη - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία
23:50