Νεκρός στο δρόμο βρέθηκε τουρίστας στην Κρήτη - Νεκροψία για τα αίτια θανάτου του
Ανανεώθηκε:
Ασθενοφόρο και τραυματιοφορέας του ΕΚΑΒ
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΝεκρός στο δρόμο κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Λατούς, στην Κρήτη, βρέθηκε ένας 80χρονος άνδρας την Πέμπτη (13/6).
Ο άτυχος άνδρας, όπως αναφέρει το creta24.gr που είχε έρθει από το Βέλγιο για διακοπές στην Κρήτη, είχε φύγει πεζός από ξενοδοχείο της Χερσονήσου όπου διέμενε με την σύζυγό του, για να επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο.
Η ώρα περνούσε, ο 80χρονος δεν επέστρεφε και η σύζυγός του, που είχε ανησυχήσει, κάλεσε την αστυνομία.
Τελικά ο 80χρονος εντοπίστηκε νεκρός και διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου του.
ΧΡΗΜΑ
ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ: Πέντε μέτρα που ανακουφίζουν την «τσέπη» φέτος τον Απρίλιο - Vouchers και πλαφόν
10:57
ΚΟΣΜΟΣ
Κυκλώνας άφησε στο σκοτάδι χιλιάδες πολίτες της Νέας Ζηλανδίας - Εκκενώθηκαν εκατοντάδες σπίτια
10:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανάσταση στην Αλεξανδρούπολη έκανε ο Νίκος Δένδιας - Η ανάρτησή του
10:39
ΚΟΣΜΟΣ
Τουλάχιστον 30 νεκροί σε ποδοπάτημα σε πολύ δημοφιλές αξιοθέατο στην Αϊτή
10:24
ΕΛΛΑΔΑ