Φωτιά σε σπίτι στο Ρέθυμνο – Στο νοσοκομείο ένας πυροσβέστης
Ανανεώθηκε:
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας πυροσβέστης καθώς εμφάνισε αναπνευστικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες Πέμπτη 13/06 το μεσημέρι όταν η πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για φωτιά σε σπίτι σε χωριό του Μυλοποτάμου.
Άμεσα έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και τέσσερις άνδρες και ξεκίνησαν την επιχείρηση κατάσβεσης.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ένας από τους πυροσβέστες είχε έντονο αναπνευστικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας της περιοχής, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες νωρίτερα οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Κρήτης κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μία φωτιά σε σπίτι στις Μέλαμπες Ρεθύμνου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η ανακοίνωση του εργοστασίου για την φωτιά στην Κηφισιά: Η παραγωγή δεν έχει ανασταλεί
Τουλάχιστον 24 νεκροί σε ουκρανικό πλήγμα με drone εναντίον της Χερσώνας
11:23
Ελβετία: Πάνω από 100 άτομα ήταν στο μπαρ στο Κραν Μοντανά τη στιγμή της έκρηξης - 10 νεκροί - Αποκλεισμένη η περιοχή, απαγόρευση πτήσεων
11:17
Πολικές θερμοκρασίες και παγετός το πρωί της Πρωτοχρονιάς: Στους -20 βαθμούς η θερμοκρασία στο Βαθύσταλο Παρνασσού
11:14
ΥΠΕΞ: Συλληπητήρια για την τραγωδία στο Κραν Μοντανά - Ευχόμαστε να μην υπάρχουν Έλληνες στα θύματα
11:05