Φωτιά σε σπίτι στο Ρέθυμνο – Στο νοσοκομείο ένας πυροσβέστης
Ανανεώθηκε:
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας πυροσβέστης καθώς εμφάνισε αναπνευστικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες Πέμπτη 13/06 το μεσημέρι όταν η πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για φωτιά σε σπίτι σε χωριό του Μυλοποτάμου.
Άμεσα έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και τέσσερις άνδρες και ξεκίνησαν την επιχείρηση κατάσβεσης.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ένας από τους πυροσβέστες είχε έντονο αναπνευστικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας της περιοχής, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες νωρίτερα οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Κρήτης κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μία φωτιά σε σπίτι στις Μέλαμπες Ρεθύμνου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η ανακοίνωση του εργοστασίου για την φωτιά στην Κηφισιά: Η παραγωγή δεν έχει ανασταλεί
Τα πρωτοχρονιάτικα καρναβάλια της Δυτικής Μακεδονίας με τις αρχαίες ρίζες
13:33
Σαουδική Αραβία: Ρεκόρ εκτελέσεων το 2025 με 356 θανατικές ποινές
13:32
Ρόλοι - πρόκληση φέρνουν τους σταρ στο Λονδίνο: Σίνθια Ερίβο, Τίλντα Σουίντον και Γκάρι Όλντμαν
13:22
Η Κύπρος ανέλαβε την προεδρία της ΕΕ - Συγχαρητήριο μήνυμα του ελληνικού ΥΠΕΞ
13:12