ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω πορείας διαμαρτυρίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω πορείας διαμαρτυρίας
YIANNIS.PANAGOPOULOS.EUROKINISSI.GR

Σε εξέλιξη είναι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας καθώς πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας διάφορες συλλογικότητες για την συμπλήρωση ενός έτους από το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου.  

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την διευκόλυνση των μετακινήσεων στα διόδια του Ισθμού

Να κατασκευαστούν δύο προσωρινές ράμπες πρόσβασης πλησίον του σταθμού διοδίων του Ισθμού προκειμένου να αποκατασταθεί η διέλευση στην Παλαιά Εθνική Οδό ζήτησε με επιστολή του προς την «Ολυμπία Οδός Α.Ε.», ο Υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος.

Ο κ. Ταχιάος ζητεί από την παραχωρησιούχο εταιρεία να προχωρήσει με ταχύρρυθμες διαδικασίες προκειμένου να κατασκευαστούν και να τεθούν σε λειτουργία οι δύο προσωρινές ράμπες πρόσβασης, από και προς την παλαιά Εθνική Οδό, πλησίον και δυτικά του Σταθμού Διοδίων Ισθμού, ώστε να αρθεί η επιβάρυνση των πολιτών και να αποκατασταθεί η λειτουργία της οδού στο τμήμα από τον σταθμό διοδίων Ισθμού έως και τον ανισόπεδο κόμβο των Αγίων Θεοδώρων.

Η λύση αυτή θα είναι προσωρινή καταρχάς και προβλέπεται ότι θα διαρκέσει περίπου τρείς μήνες από την έναρξη λειτουργίας της. Μέχρι να τεθούν σε λειτουργία οι ράμπες, θα ισχύει η δωρεάν διέλευση στον Σταθμό Διοδίων του Ισθμού για τους μόνιμους κατοίκους και τους εργαζομένους στην περιοχή, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί στις 12 Ιουνίου.