ΕΛΛΑΔΑ

Εγκλωβισμός 62χρονου που έπεσε στον λιμενοβραχίονα του Ηρακλείου

Εγκλωβισμός 62χρονου που έπεσε στον λιμενοβραχίονα του Ηρακλείου

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

INTIME NEWS

Σε συναγερμό τέθηκαν λιμενικό, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν ένας 62χρονος άνδρας έπεσε και εγκλωβίστηκε στον λιμενοβραχίονα του λιμανιού.

Το περιστατικό που προκάλεσε τον τραυματισμό του άνδρα και αναστάτωσε κατοίκους και επισκέπτες του Ηρακλείου εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το cretalive, συναγερμός σήμανε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ για έναν άνδρα που έπεσε και εγκλωβίστηκε στους κυματοθραύστες του λιμενοβραχίονα στο Λιμάνι του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος άνδρας ενώ περπατούσε στο χείλος του λιμενοβραχίονα, γλίστρησε και έπεσε στους τσιμεντένιους κυματοθραύστες όπου και εγκλωβίστηκε σε μεγάλο βάθος, αδυνατώντας να βγει με τις δικές του δυνάμεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σπάσει το χέρι του, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, πυροσβέστες με 4 πυροσβεστικά οχήματα καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ο 62χρονος καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης απεγκλωβισμού είχε τις αισθήσεις του, μολονότι τραυματισμένος. Πολύς κόσμος είχε συγκεντρωθεί στο σημείο ρίχνοντας του νερό λόγω της έντονης ζέστης και της ασφυκτικής κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει λόγω του μεγάλου βάθους.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού ολοκληρώθηκε λίγη ώρα αργότερα και ο 62χρονος μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ