Θεσσαλονίκη: Νεκροί ένας άντρας και μια γυναίκα σε δύο τροχαία τα ξημερώματα στον Περιφερειακό
Ανανεώθηκε:
Μηχανή στο οδόστρωμα μετά από τροχαίο
INTIME NEWS / ΜΑΚΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ (φωτογραφία αρχείου)Δύο θανατηφόρα τροχαία με διαφορά μερικών ωρών το ένα από το άλλο και με θύματα έναν άντρα και μια γυναίκα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου 15 Ιουνίου, στον Περιφερειακό στην Θεσσαλονίκη.
Νεκροί είναι ένας μια γυναίκα 45 ετών αλλά και ένας άνδρας επίσης με την ίδια ηλικία σε δύο διαφορετικά τροχαία.
Σύμφωνα με το thestival το πρώτο τροχαίο δυστύχημα έγινε γύρω στις 01:30. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μια μηχανή που κινείτο στον Περιφερειακό εξετράπη της πορείας της με συνέπεια να βρεθεί στο οδόστρωμα. Η 45χρονη συνεπιβάτιδα της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε θανάσιμα.
Δύο περίπου ώρες αργότερα, γύρω στις 03:30, αυτοκίνητο που κινείτο στην Περιφερειακή οδό εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα. Συνέπεια της σφοδρής πρόσκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του οχήματος.
Προανάκριση για τα δύο θανατηφόρα τροχαία ενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
SPONSORED
Πολεοδομίες: Η δράση και οι ρόλοι του κυκλώματος - Οι κωδικές λέξεις που χρησιμοποιούσαν
19:41
Θρίαμβος για την 19χρονη Αντρέεβα στον τελικό του Ρολάν Γκαρός - Κέρδισε με 2-0 σετ την Χβαλίνσκα
19:31
Εμπλοκή ελληνικών και τουρκικών οπλισμένων F16 πάνω από το Αιγαίο - Μπαράζ παραβιάσεων
19:18
Δούρου σε Φάμελλο: «Βάλε οδικό χάρτη και χρονοδιάγραμμα τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ - Μας πετάτε στα σκυλιά»
19:07