Πολύωρη ταλαιπωρία και ουρές χιλιομέτρων για Τούρκους εκδρομείς στο τελωνείο Κήπων
Ουρές χιλιομέτρων με Ι.Χ. αυτοκίνητα και φορτηγά έχουν σχηματιστεί από την πλευρά της Τουρκίας στο συνοριακό σταθμό Κήπων του Εβρου, καθώς χιλιάδες Τούρκοι εκδρομείς κατευθύνονται για διακοπές στη Βόρεια Ελλάδα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του pameevro.gr, είναι ενδεικτικό ότι από τις 14.00 το μεσημέρι του Σαββάτου (15/6) πέρασαν στη χώρα μας μέσω Κήπων 10.000 Τούρκοι πολίτες με ΙΧ και 50 λεωφορεία.
Μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα, οι ουρές των οχημάτων ξεπερνούσαν τα πέντε χιλιόμετρα και ο χρόνος αναμονής για να περάσουν τα σύνορα ανέρχεται σε πέντε ώρες.

pameevro.gr
Όπως είναι επόμενο, οι συνθήκες αυτές δημιούργησαν εκνευρισμό στους οδηγούς, με πηγές του τελωνείου να υποστηρίζουν ότι όλο το προσωπικό του τελωνείου ήταν επί ποδός για την αποσυμφόρηση της κίνησης, καθώς και ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται στο μεγάλο όγκο των οχημάτων.
Στη φυλακή ο 65χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση αποπλάνησης 12χρονου στη Φθιώτιδα
22:10
Δραματική πρόβλεψη ΟΗΕ για Βενεζουέλα: Μπορεί να υπάρξουν έως και 10.000 νεκροί
22:01
Drones «κατσαρίδες», κάμερες και ανιχνευτές ήχου: Πώς οι διασώστες αναζητούν επιζώντες του σεισμού
21:57
ΑΑΔΕ: Παράταση έως 30 Οκτωβρίου για τις Δηλώσεις Πληροφοριών Συμπληρωματικού Φόρου
21:52