«Φρένο» της ΕΛΑΣ σε διαδηλώσεις έξω από το Ωδείο Αθηνών στην επέτειο της Συμφωνίας των Πρεσπών
Το Ωδείο Αθηνών
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΜε απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση συγκέντρωση διαμαρτυρίας, η οποία έχει εξαγγελθεί από μέλη της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων «Κοινό των Μακεδόνων», για αύριο, Δευτέρα (17/6) και ώρα 16:30, έξω από το Ωδείο Αθηνών.
Αφορμή για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έιναι η Διεθνής Διάσκεψη για την «Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη» που συνδιοργανώνουν το «Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα» και το «Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ», με αφορμή τα 6 χρόνια από την Συμφωνία των Πρεσπών.
Επιπρόσθετα απαγορεύεται επίσης «κάθε συναφής δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, από την 06:00' ώρα της 17-6-2024 έως και την 06:00' ώρα της 19-6-2024 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ηρώδου Αττικού- Λ. Βασ. Κωνστατντίνου (συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού Σταδίου) και Λ. Βασ. Σοφίας».
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας: «η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, ενώ απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή, η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, η λειτουργία των υποδομών και των κοινοφελών εγκαταστάσεων του σημείου πραγματοποίησής της».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρεμιέρα για το «Ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας» - Το μήνυμα του για την ειρήνη
Οι προκλήσεις των Σκοπίων, τα ηχηρά μηνύματα Αθήνας και η θέση του ΝΑΤΟ
Γεραπετρίτης: Επιζήμια η Συμφωνία των Πρεσπών αλλά θα την τηρήσουμε
Ηράκλειο: Νεκρός 55χρονος μοτοσυκλετιστής που νοσηλευόταν μετά από τροχαίο στη ΜΕΘ
18:04
ΔΕΗ: Αμετάβλητα τα τιμολόγια ρεύματος και τον Ιούλιο - Στα 13,8 λεπτά/kWh το πράσινο οικιακό
17:52
Ντάνι Γκλόβερ: Αποκάλυψε ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ - «Δεν είναι και το τέλος της ζωής μου»
17:43
Σε εξέλιξη πυρκαγιά στα Μέθανα - Μήνυμα του 112 για ετοιμότητα των κατοίκων
17:35