Σταρόβας: «Ένα μήνα μετά» - Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας του
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Δημήτρης Σταρόβας, λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο μιλά για την περιπέτεια της υγείας του.
Ο γνωστός καλλιτέχνης ανήρτησε ένα βίντεο, με τον ίδιο να μιλά για την περιπέτεια της υγείας του και να αυτοσαρκάζεται, έτσι όπως μοναδικά ξέρει.
Ο Δημήτρης Σταρόβας έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του: «Ένα μήνα μετά».
«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε μέσα στη ζωή είναι όλα», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης στην έναρξη του βίντεο.
«Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο.
Οπότε επιφυλάσσομαι», συμπλήρωσε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δημήτρης Σταρόβας: Δακρυσμένος στο εξιτήριο από το «Τζάνειο» μετά το εγκεφαλικό
Τσουχτερά πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ – Ποιες είναι οι νέες ποινές
05:00
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Πότε λήγουν οι αιτήσεις - Δικαιούχοι και εισοδηματικά κριτήρια
04:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα- Βήμα προς βήμα η διαδικασία εγγραφής
03:00
«Σήμα Διαφορετικότητας»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα
02:00