Σταρόβας: «Ένα μήνα μετά» - Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας του
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Δημήτρης Σταρόβας, λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο μιλά για την περιπέτεια της υγείας του.
Ο γνωστός καλλιτέχνης ανήρτησε ένα βίντεο, με τον ίδιο να μιλά για την περιπέτεια της υγείας του και να αυτοσαρκάζεται, έτσι όπως μοναδικά ξέρει.
Ο Δημήτρης Σταρόβας έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του: «Ένα μήνα μετά».
«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε μέσα στη ζωή είναι όλα», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης στην έναρξη του βίντεο.
«Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο.
Οπότε επιφυλάσσομαι», συμπλήρωσε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δημήτρης Σταρόβας: Δακρυσμένος στο εξιτήριο από το «Τζάνειο» μετά το εγκεφαλικό
Κόσοβο: Στις κάλπες σήμερα δύο εκατ. πολίτες για την ανάδειξη 120 εκπροσώπων στο κοινοβούλιο
14:30
Γιοχάνεσμπουργκ: Τρεις νεκροί από κατάρρευση κτηρίου στο Σοβέτο - Βρέφος μεταξύ των θυμάτων
14:17
Ισχυροί βοριάδες επτά μποφόρ στη Θεσσαλονίκη: Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας
14:04
Ο πολιτικός κόσμος της Γαλλίας αποχαιρετά την Μπαρντό
13:51