ΕΛΛΑΔΑ

Λήξη συναγερμού για την 16χρονη Κωνσταντίνα - Ειρήνη που αγνοούνταν τρεις μέρες

Λήξη συναγερμού για την 16χρονη Κωνσταντίνα - Ειρήνη που αγνοούνταν τρεις μέρες

Το Χαμόγελο του Παιδιού

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 16χρονης Κωνσταντίνας - Ειρήνης τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 14 Ιουνίου από την περιοχή των Αχαρνών.

Το ανήλικο κορίτσι σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας 17ης Ιουνίου και είναι καλά στην υγεία του.

Όπως γράφει η ανακοίνωση: «Η περιπέτεια της Κωνσταντίνας-Ειρήνης Ρ., 16 ετών, έληξε στις 17/06/2024 πρωινές ώρες, καθώς το παιδί επέστρεψε και είναι καλά στην υγεία του.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στις 16/06/2024 είχε προχωρήσει στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Μissing Kid Alert, καθώς υπήρχαν λόγοι που έθεταν την ζωή της σε κίνδυνο και ενδεχομένως στην εξαφάνιση της εμπλέκονταν τρίτα άτομα.

Η ανήλικη βρίσκεται στην ασφάλεια των ανθρώπων που την φροντίζουν και οι συνθήκες της εξαφάνισης της αναμένεται να διερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές..

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ