Απόστολος Λύτρας για την κακοποίηση της συζύγου του: Ζητώ συγγνώμη, θα ζητήσω βοήθεια
Ο ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας
EUROKINISSIΜεταμελημένος για την κακοποίηση της συζύγου του δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας, προσθέτοντας ότι θέλει να θεραπευτεί και θα ζητήσει βοήθεια.
Όπως δήλωσε μετά την απολογία του «Ομολόγησα την πράξη μου και ζήτησα συγγνώμη και από τη σύζυγό μου, την οποία υπεραγαπάω, και από τις κόρες μου. Βρέθηκα σε μία κατάστασης που δεν μπορώ να περιγράψω. Ψάχνω τον τρόπο για να μπορέσω να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια. Έχω χτίσει καριέρα και οικογένεια με πολύ κόπο, θα αναζητήσω τις αιτίες γιατί συνέβη αυτό το περιστατικό», είπε ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του».
Οι όροι που επιβλήθηκαν στον κ. Λύτρα, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, είναι η υποχρέωση μετοίκισης από το κοινό σπίτι όπου διαμένει με τη σύζυγο του, η απαγόρευση να την πλησιάζει και η υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης.
Οφειλέτες και servicers: Ποιες είναι οι 16 νέες παρεμβάσεις για μεγαλύτερη προστασία και διαφάνεια
03:00
Ρύθμιση 120 δόσεων με ελάχιστη δόση 30 ευρώ: Ποιοι και τι κερδίζουν, ποιες οφειλές εντάσσονται
02:00
Δακτύλιο: Πώς θα βγάλετε την κάρτα - Αντίστροφη μέτρηση για το σήμα του 2026
01:00
Από 1η Νοεμβρίου νέοι κανόνες στις προσλήψεις: Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες
00:30