Κυψέλη: Διαρρήκτης μαχαίρωσε δύο ανήλικους - Νοσηλεύεται ο ένας
Περιπολικά της ΕΛΑΣ (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣΜε τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και τα χέρια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ένας 18χρονος που είδε τα ξημερώματα της Τρίτης (18/6) έναν άγνωστο να προσπαθεί να κλέψει τη μηχανή του πατέρα του στην Κυψέλη και προσπάθησε να τον σταματήσει.
Στο νοσοκομείο με τραύματα μεταφέρθηκε και ο 16χρονος φίλος του, ο οποίος επίσης προσπάθησε να εμποδίσει τον διαρρήκτη.
Όλα έγιναν στην Κυψέλη, όταν τα δύο παιδιά είδαν τον κακοποιό να προσπαθεί να παραβιάσει την αλυσίδα και να κλέψει το δίκυκλο που ήταν σταθμευμένο κάτω από το σπίτι τους και ανήκει στον πατέρα του 18χρονου.
Τα παιδιά χωρίς να το σκεφτούν προσπάθησαν να τον εμποδίσουν με αποτέλεσμα ο κακοποιός να βγάλει μαχαίρι.
Δεν δίστασε να καταφέρει απανωτά χτυπήματα και στα δύο θύματά του και αμέσως μετά να τραπεί σε φυγή.
Τα δύο παιδιά άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και οι γονείς μετέφεραν το παιδί τους και τον φίλο του στο νοσοκομείο, όπου μάλιστα ο 18χρονος νοσηλεύεται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διάρρηξη στην Μητρόπολη Κηφισιάς – Άρπαξαν κουτί με 10.000 ευρώ
SPONSORED
Πανελλήνιες 2026: Τι χρειάζονται τα παιδιά για να διαχειριστούν το άγχος
10:42
LIVE η δεύτερη ημέρα του 16ου Συνεδρίου της ΝΔ - Ποιοι θα μιλήσουν
10:41
Ισχυρό μήνυμα της Ελλάδας σε αγορές και οίκους αξιολόγησης, η πρόωρη αποπληρωμή χρέους 6,9 δισ.
10:32
Άγιοι Ανάργυροι: Νέα υπόθεση με παιδιά που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες - Χειροπέδες στους γονείς
10:23