ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του Απόστολου Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του Απόστολου Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Ο Απόστολος Λύτρας

INTIME NEWS / ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του γνωστού ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα και τη μεταφορά του στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Πρόκειται για τη στιγμή που η Σοφία Πολυζωγοπούλου έχει μεταφερθεί σε κλινική για περίθαλψη και ο καθ' ομολογίαν δράστης συλλαμβάνεται.

Λίγες μόνο ώρες μετά τη δεύτερη παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, το βίντεο εμφανίζει τη στιγμή που οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. φτάνουν στην ιδιωτική κλινική, τον συλλαμβάνουν και τον οδηγούν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σε αυτό διακρίνεται ο γνωστός δικηγόρος μαζί με δύο γυναίκες και έναν αστυνομικό να κινούνται πεζοί, ενώ πίσω τους ακολουθεί με μικρή ταχύτητα το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί έφτασαν στην ιδιωτική κλινική έπειτα από το τηλεφώνημα του γιατρού που εξέτασε τη σύζυγο του δικηγόρου, όταν αντιλήφθηκε πως είναι θύμα ξυλοδαρμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η Σοφία Πολυζωγοπούλου, ενεργοποίησε σήμερα το panic button, καθώς μετέβη το πρωί της Τρίτης στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπου και ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

Παράλληλα, μετά από αίτημά της, ένα περιπολικό βρίσκεται πλέον έξω από το σπίτι που μένει, ενώ κάθε της μετακίνηση εκτός σπιτιού γίνεται συνοδεία αστυνομικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ