Συνελήφθη 34χρονος για το επεισόδιο σε βάρος οδηγού απορριμματοφόρου στη Θεσσαλονίκη
Ανανεώθηκε:
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EYROKINISSIΣτη σύλληψη ενός 34χρονου για την απρόκλητη επίθεση, την οποία κατήγγειλε ότι δέχθηκε οδηγός απορριμματοφόρου του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής σκουπιδιών, προχώρησε η Αστυνομία.
Στο περιστατικό, που συνέβη το πρωί της Τρίτης (18/6), συμμετείχε και ο 14χρονος γιος του δράστη, με το 32χρονο θύμα να καταθέτει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής εναντίον των δύο προσώπων. Σε συνέχεια αυτής συνελήφθη μόνο ο 34χρονος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία από την επίθεση ο οδηγός υπέστη κάταγμα στο πόδι.
Το επεισόδιο ξεκίνησε, όταν τα δύο άτομα αρχικά έσπρωξαν τους δύο υπαλλήλους του δήμου, που μετέφεραν έναν κάδο και μόλις κατέβηκε ο οδηγός του απορριμματοφόρου από το όχημα, επιτέθηκαν και σε αυτόν. Με μία λαβή τον έριξαν στο πεζοδρόμιο και τον χτύπησαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Η αποθεραπεία του αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι Ηράκλειο - Επιτέθηκαν και έκλεψαν το χαρτζιλίκι δύο 14χρονων
Θεσσαλονίκη: 73χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά την κάθειρξη 33 χρόνων
ΗΠΑ: Μεγάλες ολονύχτιες διαδηλώσεις στην Μινεάπολη ενάντια στην δολοφονία αμερικανίδας από την ICE
20:27
ΚΚΕ: Η συμφωνία ΕΕ-MERCOSUR αποτελεί μια ακόμα εχθρική πράξη προς τους βιοπαλαιστές αγρότες
20:15
«Είχα πάρει την ομάδα μεθυσμένος, δεν θυμόμουν καν ότι την πήρα», λέει ο ιδιοκτήτης της Μάκλσφιλντ
20:03
Βενεζουέλα: Αφέθηκαν ελεύθεροι 18 πολιτικοί κρατούμενοι
19:57