Γρεβενά: Συναγερμός για 51χρονο που απειλούσε να αυτοκτονήσει – Παρέμβαση των ειδικών δυνάμεων
Οχήματα της πυροσβεστικής και της αστυνομίας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΣυναγερμός σήμανε σε πυροσβεστική και αστυνομία στην πόλη των Γρεβενών το πρωί της Τετάρτης (19/06) όταν 53χρονος άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι σπιτιού και απειλούσε να πέσει στο κενό, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.
Η παρέμβαση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας ήταν καθοριστική καθώς κατάφερε να σώσει τον 53χρονο και να τον κατεβάσει από το μπαλκόνι που κρεμόταν για αρκετές ώρες.
Σύμφωνα με την ERTnews ο 53χρονος, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού και κρεμόταν στο κενό, απειλώντας να πέσει.
Επιτόπου έφθασε διαπραγματευτής της Αστυνομίας, προκειμένου να του αλλάξει την πρόθεση. Τελικά άνδρες των ειδικών δυνάμεων μπήκαν από γειτονική πολυκατοικία και επενέβησαν.
Στο σημείο έσπευσαν επίσης άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έχουν τοποθετήσει στο έδαφος ειδικά στρώματα.
Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γρεβενά: Συνελήφθη η «εισπράκτορας» συμμορίας που διαπράττει τηλεφωνικές απάτες
Αυστραλία: Βρέθηκε σορός 17χρονης μέσα σε βαλίτσα, συνελήφθη 46χρονος - Το βίντεο που τον «καίει»
13:54
UKMTO: Δεξαμενόπλοιο επλήγη από βλήμα στα Στενά του Ορμούζ - Υπέστη ζημιές στη γέφυρά του
13:53
Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου φωτιάς: Σε «πορτοκαλί» συναγερμό η Αττική και άλλες 16 περιοχές της χώρας
13:45
Το Μπαχρέιν καταδίκασε τις επιθέσεις ιρανικών drones - Η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
13:42