ΕΛΛΑΔΑ

«Μπορεί κάτι κακό να έχει συμβεί στον Απόστολο Λύτρα», λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

«Μπορεί κάτι κακό να έχει συμβεί στον Απόστολο Λύτρα», λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Την εκτίμηση πως ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας μπορεί να βρίσκεται ακόμη και σε κίνδυνο, έκανε η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας στο MEGA γύρω από την εξαφάνισή του.

Ο κ. Λύτρας αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά την καταγγελία της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου για εισβολή στο σπίτι της χθες το βράδυ.

Παρά τις διαβεβαιώσεις των δικηγόρων του ότι θα παρουσιαστεί στις Αρχές, ο ποινικολόγος παραμένει άφαντος.

«Κάτι έχει συμβεί σε αυτόν τον άνθρωπο και δεν ανταποκρίνεται τόσο στις κλήσεις όσο και στην αναζήτηση της αστυνομίας σε διάφορα σημεία. Γι' αυτό και ξαναλέω ας μην προτρέχουμε», τόνισε μεταξύ άλλων στο Mega η κυρία Δημογλίδου.

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος στην πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή ασκήθηκε από την Εισαγγελία σε βάρος της πρώην συζύγου του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, μετά από τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο.

Παράλληλα η Εισαγγελία διαβίβασε στην 18η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα που χειρίζεται την υπόθεση, αντίγραφα της δικογραφίας ώστε η δικαστική λειτουργός να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον ποινικολόγο μετά την απολογία του για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του. Σε περίπτωση δε, που κριθεί ότι ο κατηγορούμενος δικηγόρος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν, τότε θα εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του.

Αντίγραφα της δικογραφίας διαβάστηκαν και στην Εισαγγελία Εφετών για τις περαιτέρω ενέργειές της όσον αφορά τον δικηγόρο και συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα, τον οποίο επίσης έχει μηνύσει η κυρία Πολυζωγοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ