Διαψεύδει η Αστυνομία ότι σταμάτησαν οι έρευνες για τον Αμερικανό τουρίστα στην Αμοργό
Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση όπου διαψεύδει αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αναφέρουν ότι σταμάτησαν οι έρευνες εντοπισμού του αμερικανού τουρίστα που αγνοείται στην Αμοργό από τις 11 Ιουλίου.
Όπως τονίζει η ΕΛΑΣ «οι έρευνες για τον εντοπισμό εξαφανισθέντος ατόμου στην Αμοργό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη σε συνεργασία με συναρμόδιες Αρχές και εθελοντικές ομάδες, ενώ από πλευράς Αστυνομίας συμμετέχουν 10 αστυνομικοί, αστυνομικός σκύλος με συνοδό, καθώς και ειδικός πραγματογνώμονας που έχει διοριστεί στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας - σχηματισθείσας δικογραφίας.
Συνεπώς, αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες κάνουν λόγο για παύση των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θρίλερ χωρίς τέλος στην Αμοργό - Κανένα ίχνος του 59χρονου αγνοούμενου τουρίστα
SPONSORED
Το Μαυροβούνιο απέλασε 87 Σέρβους ως «απειλή για την ασφάλεια» ενόψει τις Συνόδου ΕΕ-Δ. Βαλκανίων
23:56
Πιλοτικό πρόγραμμα «κλιματικής θωράκισης» στο Νοσοκομείο Νίκαιας από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
23:45
Ιππότης ο Ίντρις Έλμπα από τον βασιλιά Κάρολο
23:36
Κούβα: Aναστέλλονται oι πληρωμές με κάρτες Visa και Mastercard λόγω των αμερικανικών κυρώσεων
23:27