Αλεξανδρούπολη: Σκότωσε τη σύζυγό του με κατσαβίδι - Προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χλωρίνη
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αλεξενδρούπολης από την ανθρωποκτονία που έλαβε χώρα την Παρασκευή (21/6) με θύμα μια γυναίκα και δράστη, όπως όλα δείχνουν, το σύζυγό της.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως αναφέρει το e-evros.gr ένας 80χρονος άνδρας σκότωσε την 73χρονη γυναίκα του χρησιμοποιώντας κατσαβίδι. Αμέσως μετά την αποτρόπαιη πράξη του, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη.
Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από γείτονες στην περιοχή της οδού Πλωτινουπόλεως, οι οποίοι άκουσαν φασαρία και κραυγές από την κατοικία του ζευγαριού. Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, βρήκε την 73χρονη γυναίκα νεκρή και τον 80χρονο άνδρα σε άσχημη κατάσταση από την απόπειρα αυτοκτονίας του. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), όπου νοσηλεύεται.
Οι αρχές διεξάγουν εντατικές έρευνες για να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες και τα κίνητρα πίσω από το τραγικό αυτό περιστατικό. Σύμφωνα με τους περίοικους υπήρχαν συνεχώς καυγάδες μεταξύ του ηλικιωμένου ζευγαριού, αλλά κανείς δεν περίμενε να φτάσει η κατάσταση στην ανθρωποκτονία. Παρά κάποιες αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για ζευγάρι Ρομά, τελικά διευκρινίστηκε ότι αυτό δεν ισχύει.
Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας για την «Ιθάκη»: Απέναντι σε Μητσοτάκη αλλά... πέραν της Καρυστιανού
08:00
Χειμερινές εκπτώσεις: Τι περιμένει η αγορά μετά την πτώση εορταστικού τζίρου για 1 στις 2 επιχειρήσεις - Ελπίδα η «ρευστοποίηση» του στοκ
07:50
Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα λόγω του χιονιά
07:45
Αποκολλήθηκε τμήμα γέφυρας στη Νέα Ιωνία - Ειδικό κλιμάκιο θα ελέγξει τη στατικότητα
07:35