Στην εντατική 8χρονος που έπαθε ηλεκτροπληξία σε γήπεδο 5Χ5 στη Μυτιλήνη
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME NEWSΣτο νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκε εσπευσμένα και νοσηλεύεται ένα 8χρονο παιδί, το οποίο υπέστη ηλεκτροπληξία σε γήπεδο 5χ5.
Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να εισαχθεί στην Μονάδα Εμφραγμάτων για καρδιολογική παρακολούθηση όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του nealesvou.gr, το παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία ακουμπώντας σε στύλο σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο γήπεδο 5×5 του Κάτω Τρίτους χθες Πέμπτη 20/06 το απόγευμα, ενώ έχει επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας που διεξάγει τη σχετική έρευνα για τις συνθήκες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Πέθανε το μωρό που έπαθε ηλεκτροπληξία στην Κύπρο
ΕΛΛΑΔΑ
Κέρκυρα: 9χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία από παιχνίδι τύπου «Arcade»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αναφορά Συρεγγέλα κατά Κωνσταντοπούλου για «αντιδεοντολογική συμπεριφορά»-«Ουδέποτε έχει ανακαλέσει»
13:27
ΕΛΛΑΔΑ
Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος
13:25
ΕΛΛΑΔΑ
Αρνιακός στο CNN Greece: Στο έλεος θυελλωδών ανέμων και βροχών η χώρα - Έρχονται καταιγίδες στην Αττική τις επόμενες ώρες
13:25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ναυάγιο στη Χίο: «Στηρίζουμε το Λιμενικό» λέει ο Πλεύρης- Ενημέρωση από Κικίλια ζητά η αντιπολίτευση
13:23
ΕΛΛΑΔΑ