Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 20χρονο για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών
Ανανεώθηκε:
Φωτογραφία αρχείου.
Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 20χρονος αλλοδαπός για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, απόπειρα εκβίασης, παράνομη κατακράτηση και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, μετέβησαν σε διαμέρισμα στο κέντρο πόλης, όπου διαπιστώθηκε πως εντός του χώρου, ο 20χρονος κρατούσε χωρίς τη θέλησή τους, τρεις αλλοδαπούς, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, απαιτώντας χρηματικό ποσό για την απελευθέρωσή τους.
Επιπλέον, ο 20χρονος στη θέα των αστυνομικών προσπάθησε να διαφύγει από τον ακάλυπτο της οικοδομής, όμως συνελήφθη άμεσα παρά τη σθεναρή αντίσταση που πρόβαλε. Κατασχέθηκε χρηματικό ποσό κι ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συναγερμός για την εξαφάνιση 32χρονης στην Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 41χρονος που αποπειράθηκε να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγο
Κεφαλονιά: Φως στην υπόθεση θα ρίξουν οι καταθέσεις δύο γυναικών και η άρση απορρήτου του κινητού της Μυρτούς (vid)
10:47
Χριστοδουλίδης: Η ΕΕ χρειάζεται σαφές σχέδιο για τη στήριξη μελών της που δέχονται επίθεση
10:46
Σούπερ προσφορά* για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κύπελλα από το Pamestoixima.gr
10:38
Ποιο είναι το ελληνόκτητο πλοίο «Epaminondas» που δέχθηκε ιρανική επίθεση στο Ομάν
10:33