Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα Εύβοιας
Πρόσφυγες στη δομή φιλοξενίας της Ριτσώνας
INTIME NEWSΔύο αλλοδαποί συνελήφθησαν για την δολοφονία που διαπράχθηκε μέσα στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα Εύβοιας.
Οι συλληφθέντες σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν και αυτοί φιλοξενουμενοι στην ίδια δομή
Το θύμα εξέπνευσε κατά την μεταφορά του σε Νοσοκομείο της περιοχής, λόγω σοβαρών τραυμάτων που έφερε στο σώμα του, από αιχμηρό αντικείμενο.
Από τους αστυνομικούς, κατασχέθηκε αρχικά ένα μαχαίρι (τύπου χατζάρα), το οποίο βρέθηκε στο σημείο όπου σημειώθηκε η ανθρωποκτονία.
Παράλληλα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικίσκο, όπου διέμεναν οι δύο συλληφθέντες, εντός του οποίου βρέθηκαν και ομοίως κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι κουζίνας, συνολικού μήκους 28 εκατοστών και διάφορα είδη ένδυσης.
Όλα τα κατασχεθέντα θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων: Πάνω από 120 εκατ. άνθρωποι εκτοπίστηκαν βίαια από τα σπίτια τους
Τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη - Τραυματίες δέκα μετανάστες και ο οδηγός - διακινητής
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά ο «χάρτης» πληρωμών
02:00
Ποια η διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων - Υποχρεώσεις και οδηγίες προς τις επιχειρήσεις
01:00
Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών μέσω IRIS - Τι ισχύει για τις εμπορικές πληρωμές
00:30
Η ανάπτυξη ευρωπαϊκών στρατευμάτων στη Γροιλανδία δεν αλλάζει κάτι για τον Τραμπ, λένε οι ΗΠΑ
23:57