ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με τις δύο Γαλλίδες που αγνοούνται στη Σίκινο επί οκτώ ημέρες - Τι λέει ο δήμαρχος

Μυστήριο με τις δύο Γαλλίδες που αγνοούνται στη Σίκινο επί οκτώ ημέρες - Τι λέει ο δήμαρχος

H Σίκινος

INTIME

Εντείνεται η αγωνία για την τύχη των δύο Γαλλίδων τουριστριών, ηλικίας 64 και 73 ετών, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν την Παρασκευή (14/6), στη Σίκινο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται, ενώ έχουν επιστρατευτεί και πυροσβέστες με drone.

Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση των δύο γυναικών από τη Γαλλία που έκαναν τις διακοπές τους στη Σίκινο και τα ίχνη τους έχουν εξαφανιστεί από το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Το πιθανότερο σενάριο είναι οι δύο γυναίκες -που διαμένουν σε διαφορετικά ξενοδοχεία- να συναντήθηκαν προκειμένου να πάνε για πεζοπορία. Έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν.

Ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε με την 73χρονη ήταν ο ξενοδόχος στον οποίο έστειλε μήνυμα πως έχει παραπατήσει και δεν αισθάνεται καλά, μαζί με φωτογραφία της που φαίνεται πεσμένη στο έδαφος, χωρίς όμως να στείλει την ακριβή τοποθεσία. Στη συνέχεια το σήμα του κινητού της χάθηκε και έκτοτε δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής.

«Έχουμε ψάξει παραλίες, μονοπάτια, χαράδρες, όλα τα ξωκλήσια...»

«Είναι ένα πολύ περίεργο συμβάν, δυσάρεστο. Δεν μπορούμε να βρούμε τι γίνεται. Το περίεργο είναι ότι έχουμε ψάξει τα πάντα, όλες τις παραλίες, τα μονοπάτια, χαράδρες, όλα τα ξωκλήσια», ανέφερε στο Mega ο δήμαρχος Σίκινου Βασίλης Μαράκης.

«Έχω αρχίσει και χάνω τις ελπίδες μου. Μακάρι να βρεθούν. Ψάχνουμε με θερμική κάμερα, με σκυλιά και drone», συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ