Συνελήφθησαν Παλαιστίνιοι για κατασκοπεία στη Λέρο - Τι βρέθηκε στα κινητά τους
Ανανεώθηκε:
Το νησί της Λέρου (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSIΣτα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται και εξετάζονται τα κινητά τηλέφωνα τεσσάρων αλλοδαπών υπήκοων Παλαιστίνης, καθώς συνελήφθησαν το Σάββατο (22/6) να φωτογραφίζουν τη βάση της Υπηρεσίας Ναυτικών Τεχνικών εγκαταστάσεων στη Λέρο.
Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τέσσερις Παλαιστίνιους εντόπισε αρχικά ο υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι, στο ΚΥΤ (Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης) που υπάρχει στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές.
Πρόκειται για έναν 24χρονο, 34χρονο, 31χρονο, 39χρονο, για τους οποίους έχει σχηματιστεί δικογραφία για κατασκοπεία, ενώ για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί και τα κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ που βρίσκονται στα νησιά.
Πιερρακάκης για κόκκινα δάνεια: Η ρύθμιση βάζει τάξη - «Υπερόπλο» ο Εξωδικαστικός για τους οφειλέτες
12:30
Διάσκεψη για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας διεξάγεται στο Γκντανσκ χωρίς τον Ζελένσκι
12:29
Καλλιθέα: Οι διαφορές από το παρελθόν και η μοιραία συμπλοκή που οδήγησε στη δολοφονία του 17χρονου
12:23
Άνδρας έπεσε από οικοδομή στη Θεσσαλονίκη – Ανασύρθηκε τραυματισμένος από την Πυροσβεστική
12:11